keskiviikko 18. syyskuuta 2013

DESIGN MARKET 2013

Kuva: Kaapelitehdas
Viime viikonloppuna Kaapelitehtaalla järjestettiin osana Helsinki Design Weekiä kaksipäiväinen Design Market, jossa tuli ensimmäistä kertaa tänä vuonna itse pistäydyttyä. Kuten kuvasta näkyy oli tapahtuma äärimmäisen suosittu ja Kaapelitehdas väkeä pullollaan. Design-shoppailijoiden lisäksi myös nähtävää oli reilusti: huonekaluja, valaisimia, tekstiilejä, sisustus- ja käyttöesineitä, koruja, vaatteita sekä kenkiä peräti 118:lta eri design-alan yritykseltä. Ja mikä parasta, kaikki tämä ilman pääsymaksua!

Seuraavassa lupaamiani poimintoja sunnuntaina tehdyltä kierrokselta. Omia suosikkeja olivat mm. Johtoi, Studio Arto Halmetoja ja Neroko. Turkulaislähtöisenä yhtenä hauskimmista bongauksista on puolestaan nostettava KUI Designin Föri Fun Club -kokoelma






Olitteko itse paikan päällä? Entä löytyikö omia suosikkeja?

2 kommenttia:

  1. Arto Halmetojan jakkarat olivat kyllä hienoja, ihailin niitä tänään myös Habitaressa. Design Marketista mukaan lähti KUI Designin pussukka, ihana se Pupuset-sarja. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oih, ne on tosiaan ihanan pelkistettyjä! Ystävätär osti myös KUI Designilta Föri Fun Club -sarjaan kuuluvan penaalin :)

      Poista